De top 10 beste tijdschakelaar van 2024

Lizzy
12 Dec 2022

Inhoudsopgave

Related posts

De top 10 tijdschakelaar

Ben je geïnteresseerd in het vinden van de beste tijdschakelaar voor in jouw woning? Dan hebben wij je alvast gedekt. In dit artikel bespreken we namelijk de top 10 beste tijdschakelaar. Als je voor één van deze producten kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Deze producten zijn immers als beste uit onze test naar voren gekomen.

Het aanbod van tijdschakelaar is tegenwoordig erg uitgebreid. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Met het maken van deze vergelijking hebben wij je alvast een handje geholpen. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste tijdschakelaar aan.

Laatste aanpassing: 25 jun. 2023

1. LUSQ® 4 stuks Slimme Stekker Smart Plug Google Home Amazon Alexa Tijdschakelaar Energiemeter via Smartphone App Smart

5/5

Met de LUSQ® slimme stekker heb je ook de mogelijkheid om de energieverbruik van jouw apparaten te meten. Door de meter krijg je een real-time overzicht van het verbruik dat elk apparaat maakt. Hierdoor kun je gericht stroom besparen. De installatie is eenvoudig en je hoeft geen extra software te installeren. Met de Smart Life App heb je alle functies van de slimme stekker altijd bij de hand. Met de LUSQ® slimme stekker heb je een compleet slimme oplossing voor al je apparaten in huis. Je kunt deze stekker makkelijk gebruiken in combinatie met andere slimme apparaten zoals slimme thermostaten, slimme lampen, slimme camera's en meer. Verder kun je de stekker gebruiken in combinatie met een slimme speaker zoals Amazon Alexa of Google Home, waarmee je de stekker makkelijk met je stem kunt bedienen. Je hoeft dus niet meer op de knop te drukken. Met de LUSQ® slimme stekker wordt je huishouden een stuk slimmer!

2. Membeli Digitale Tijdschakelaar Bespaarstekker Met LCD Display Schakelklok Tijdschakelklok Voor Stopcontact

5/5
Deze innovatieve tijdschakelaar heeft een LCD display waarmee je de tijd, datum en week kunt instellen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je je lampen of andere elektrische apparaten zelfs op afstand bedienen. Bovendien kun je een eindtijd instellen en zo regelen dat je lampen of andere apparaten automatisch uitgaan. Zo kun je energie besparen, en tegelijkertijd ook inbraakpreventie uitvoeren. Met de Membeli Tijdschakelaar creëer je eenvoudig een veilige en comfortabele leefomgeving. De tijdschakelaar is eenvoudig te bedienen en is flexibel in gebruik. De schakelklok is geschikt voor elk stopcontact en heeft een maximaal vermogen van 3680W. Dankzij de slimme technologie kun je de lampen of andere elektrische apparaten binnen een seconde inschakelen of uitschakelen. Geniet van de voordelen van de Membeli Tijdschakelaar!

3. Q-Link schakelklok mechanisch vierkant

5/5

De Q-Link schakelklok mechanisch vierkant is een robuuste en betrouwbare schakelklok die uw energieverbruik efficiënt regelt. Deze klok heeft een capaciteit van 16A 230V 3500W en biedt tot 96 schakelmomenten per 15 minuten. De bediening is eenvoudig en intuïtief, waardoor hij eenvoudig te bedienen is. Daarnaast is hij voorzien van een duidelijke LCD-display, waarop je de instellingen kunt controleren. De Q-Link schakelklok mechanisch vierkant is bestand tegen stof en waterdruppels, waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen. De klok is ook bestand tegen temperatuurschommelingen, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in buitenruimtes. De klok is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor hij jarenlang meegaat. Bovendien is de klok voorzien van een veiligheidsafsluiting waarmee je de klok kunt verwijderen uit de stroomtoevoer.

Onze top 3 beste tijdschakelaar

Dit zijn volgens onze test de 3 beste tijdschakelaar. Welke van deze 3 varianten spreekt jou het meeste aan? Deze 3 producten zijn in ieder geval op hun eigen manier uniek, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Denk je nog niet de perfecte tijdschakelaar gevonden te hebben? Dan raden we je aan om ook de 7 onderstaande bureaustoel reviews even door te nemen.

4. Q-Link schakelklok digitaal 16A blister

5/5

De Q-Link schakelklok digitaal 16A blister van Promax is een ideale oplossing om uw elektrische installatie eenvoudig te bedienen. De digitale schakelklok is wit van kleur en is alleen geschikt voor binnenhuis gebruik. De kleinste schakeltijd is 1 minuut. De schakelklok is eenvoudig op te bouwen en wordt per stuk verpakt. De Q-Link schakelklok digitaal 16A blister is een erg betrouwbare oplossing en is ideaal voor licht- en geluidsinstallaties, maar ook voor waterpompen, verwarming en andere elektrische toepassingen. U kunt de schakelklok gemakkelijk instellen en programmeren en deze heeft een optimale prestatie dankzij de krachtige 16A-aansluiting. Bovendien is de schakelklok bestand tegen schokken en trillingen.

5. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter

5/5

Deze stekker is geschikt voor alle apparaten die geschikt zijn voor een standaard stekker en heeft een geïntegreerde energie meter. Deze energie meter meet het energieverbruik en helpt u bij het bepalen van uw energieverbruik. Daarnaast heeft deze slimme stekker ook een tijdschakelaar, waarmee u tijdgevoelige taken kunt programmeren. U kunt bijvoorbeeld uw lampen op een vooraf ingestelde tijd aan en uit zetten. Bovendien heeft de stekker ook een afstandsbediening, waarmee u uw apparaten eenvoudig en op afstand kunt bedienen. U kunt zelfs een agenda instellen om uw apparaten automatisch aan en uit te schakelen. Met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter kunt u alle apparaten in uw huis snel en eenvoudig maken. Met de ingebouwde energie meter kunt u het energieverbruik bijhouden en uw energiekosten verlagen. U kunt ook tijdsensitieve taken programmeren en apparaten op afstand bedienen met de stekker. Deze slimme stekker is een must-have voor elke thuis.

6. Nooie Smart Plug Slimme Stekkers Set van 4 Met energiemeter Tijdschakelaar Google Home Amazon Alexa Compatible

5/5

Met deze slimme stekkers van Nooie kunt u uw woning meer slim maken. Deze slimme stekkers zijn eenvoudig te installeren en te bedienen met uw mobiele telefoon, u kunt het ook bedienen met stembesturing, waardoor u telefonisch toegang heeft tot uw apparaten. Deze slimme stekkers kunnen worden gebruikt om apparaten in uw huis, zoals televisies, computers, airconditioners, lampen en nog veel meer, automatisch in en uit te schakelen. Bovendien heeft deze set ook een energiemeter, waarmee u de energieverbruiksstatistieken van uw apparaten kunt bekijken. Ook is er een tijdschakelaar geïntegreerd, waarmee u op afstand kunt bedienen wanneer uw apparaten in- en uitgeschakeld worden. Deze slimme stekkers zijn compatibel met de meeste voice assistant-apparaten, zoals Google Home, Amazon Alexa, etc. U kunt de slimme stekkers ook gebruiken om uw apparaten op afstand in- en uit te schakelen. Dit is een makkelijke manier om uw energiegebruik te beheersen en uw huis veilig te houden. Met deze slimme stekkers van Nooie kunt u uw leven gemakkelijker maken en tegelijkertijd energie besparen. Met de Nooie Smart Plug Slimme Stekkers Set van 4 met Energiemeter Tijdschakelaar bent u klaar om uw huis slimmer te maken. Deze slimme stekkers zijn betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en geven u de mogelijkheid om uw.

7. SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google

5/5

Met de SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar kunt u eenvoudig uw verlichting aan en uit zetten met behulp van een app of met uw stem. U hoeft niet meer zelf thuis te zijn om uw lampen aan te zetten, u kunt dit ook vanaf uw telefoon of tablet doen. U heeft ook de mogelijkheid om een digitale timer in te stellen, waardoor uw verlichting op een bepaald tijdstip in- en uit kan schakelen. U kunt ook de zon ondergang timer gebruiken, waardoor uw verlichting automatisch aan gaat als de zon ondergaat. En dat elke dag opnieuw. Kortom, deze slimme stekker is een must-have voor iedereen die het gemak van automatische verlichting wil ervaren. De SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar is een echte aanwinst voor uw woning. U kunt de plug eenvoudig installeren op uw wifi netwerk en deze aansluiten op uw elektrische apparaten. Met de gratis app kunt u de stekker bedienen en instellen. U kunt bijvoorbeeld uw verlichting aan en uit zetten, of een digitale timer in stellen, waardoor uw verlichting op een bepaald tijdstip aan- en uit kan gaan. U kunt ook de zon ondergang timer gebruiken, waardoor uw verlichting automatisch aan gaat als de zon ondergaat. Met de SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar kunt u eenvoudig energie besparen. U kunt namelijk alle elektrische apparaten aan- en uitschakelen als u het nodig vindt. U hoeft hiervoor niet meer thuis te zijn. Ook kunt u de stekker gebruiken in combinatie met Google Home, waardoor u uw verlichting gemakkelijk met uw stem kunt bedienen. Kortom, deze slimme stekker is een must-have voor iedereen die het gemak van automatische verlichting wil ervaren. De SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar is de perfecte oplossing voor iedereen die energie wil besparen en het gemak van automatische verlichting wil ervaren. De plug is gemakkelijk te installeren op uw wifi netwerk en te bedienen met een app of.

8. Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok IP44, digitale Tijdschakelaar met stopcontact (weekschakelklok voor

5/5

Deze digitale weekschakelklok IP44 is uitgerust met een 24-uursprogramma dat makkelijk te programmeren is. U kunt instellen wanneer uw apparaten automatisch in- en uitgeschakeld worden. Deze digitale Timer is uitgerust met een LCD-display, waarmee de programmering eenvoudig kan worden uitgevoerd en de gegevens duidelijk kunnen worden weergegeven. Daarnaast heeft deze timer een zelfcorrectiefunctie, waarmee het verschil tussen de werkelijke tijd en de ingestelde tijd wordt hersteld. Deze digitale tijdschakelaar is ook voorzien van een vergrendelingsknop om te voorkomen dat de instellingen per ongeluk worden gewijzigd. Deze timer is ook uitgerust met een beveiliging tegen overbelasting, wat deze timer extra veilig maakt. De digitale Timer weekschakelklok IP44 van Brennenstuhl is een betrouwbare en veilige oplossing voor uw dagelijkse energiebeheer. Hij is eenvoudig te installeren en biedt een betrouwbare en duurzame prestatie. Met deze veelzijdige timer kunt u uw apparaten automatisch in- en uitschakelen, waardoor u energie kunt besparen.

9. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking 4 stuks

5/5

Deze innovatieve stekker is ontworpen om uw huis te veranderen in een slimme omgeving. U kunt eenvoudig en intuïtief uw apparaten bedienen met behulp van de app. De stekker beschikt over een tijdschakelaar die u kunt programmeren, zodat uw apparaten automatisch worden uitgeschakeld als de tijd verstreken is. Bovendien is de stekker voorzien van een energieverbruiksmeter, waarmee u uw energieverbruik kunt monitoren. Met deze voordeelverpakking ontvangt u 4 stuks Smartify slimme stekkers, waarmee u uw hele huis kunt omtoveren tot een slimme omgeving. De stekkers zijn makkelijk te installeren en werken op alle bestaande WiFi-netwerken. U kunt de stekkers bedienen met behulp van de Smartify app, waarmee u eenvoudig uw apparaten kunt bedienen. Met deze stekkers kunt u uw apparaten automatisch inschakelen en uitschakelen wanneer u maar wilt. Bovendien kunt u uw energieverbruik monitoren en optimaliseren. Met deze voordelige verpakking van 4 stuks Smartify slimme stekkers maakt u eenvoudig uw huis slim. U kunt de stekkers eenvoudig installeren en bedienen met de Smartify app. Bovendien kunt u met de tijdschakelaar uw apparaten automatisch inschakelen en uitschakelen en uw energieverbruik monitoren met de ingebouwde energieverbruiksmeter.

10. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A

5/5

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A kun je eenvoudig je woning automatiseren. Deze smart plug is eenvoudig te installeren met de gratis SmartLife app. Zo regel je vanuit de andere kant van de wereld het aan en uit zetten van je lampen. In de app krijg je een overzichtelijke weergave van de stroomverbruiken per dag en per maand. Met de handige tijdschakelaar programmeer je automatisch aan en uit functies voor je lampen. Dit is wel zo handig als je op vakantie bent. Tevens is de plug volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je je lampen ook met je stem kunt bedienen.

Veelgestelde vragen over tijdschakelaar

Voor de selectie van de top 10 beste tijdschakelaar hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, prijskaartje, kwaliteit, pluspunten en minpunten gekeken. Dit stelde ons uiteindelijk in staat om deze top 10 samen te stellen.

Ja, je kunt deze review 100% vertrouwen. Wij hebben ons onderzoek namelijk volledig onafhankelijk verricht. Het is dus niet zo dat fabrikanten of merken bij ons een hogere plek in de top 10 kunnen ‘kopen’.

Wij raden je aan om de beste tijdschakelaar altijd bij een specialist aan te schaffen. Als je één van bovenstaande varianten aan wilt schaffen, doe je dit overigens snel via één van de buttons op deze pagina.

Onze laatste woord over tijdschakelaar

Door deze lijst met de top tien producten te bekijken, hebben we een beter beeld gekregen van de mogelijkheden als het gaat om tijdschakelaars. Het is handig om een tijdschakelaar te hebben, omdat het ons toelaat om elektrische apparaten op een specifieke tijd aan of uit te zetten. Als we op zoek zijn naar een goede tijdschakelaar, moeten we zowel de kwaliteit als de prijs in acht nemen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren; wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte tijdschakelaar. Bovendien is het ook belangrijk om je te verdiepen in de verschillende functies die elke tijdschakelaar heeft. Sommige kunnen meer dan andere en zullen dus meer kosten. Door de opties met elkaar te vergelijken, kun je een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze maken naar een tijdschakelaar die bij je behoeften en budget past. Bottom line is dat je nu een veel betere kijk hebt op wat er op de markt beschikbaar is en je kunt de juiste keuze maken.

Lizzy

Voor het inrichten van een woning mag je me elke nacht wakker maken. Ik vind het geweldig om met ruimte te spelen, om een eigen stijl te creëren en om een interieur een eigen identiteit te geven. Dit vind ik overigens vanaf jonge leeftijd al erg leuk, waardoor ik de nodige ervaring opgedaan heb. Deze ervaring deel ik maar al te graag met je op Wonenreviews.nl. Samen met een team van specialisten voorzie ik je van informatie over de beste woongerelateerde producten.

12 dec. 2022

Hoe kies je de beste tijdschakelaar uit?

Ben je van plan om een nieuw tijdschakelaar aan te schaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk divers en het is geen aankoop die je dagelijks doet. Mede daarom is het verstandig om de nodige tijd te besteden aan de aankoop van je nieuwe tijdschakelaar. Hier helpen wij je dus graag een handje bij. Dat hebben we al gedaan middels bovenstaande top 10. Maar, daar blijft het niet bij. Hieronder vertellen wij je namelijk ook nog graag waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van de beste tijdschakelaar.

De eigenschappen van de tijdschakelaar

Het is allereerst belangrijk om goed naar de eigenschappen van de tijdschakelaar te kijken. De eigenschappen moeten naar je wens zijn en moeten aansluiten op jouw voorkeuren. Het lastige hierbij is dat de eigenschappen nogal uiteenlopend zijn.

Dit maakt het des te belangrijker om een goede vergelijking te maken. Let hierbij ook goed op de eigenschappen die we in bovenstaande reviews besproken hebben. Dat zijn naar onze mening de doorslaggevende eigenschappen.

De kwaliteit van de tijdschakelaar

Let goed op het prijskaartje, maar let nog beter op de kwaliteit. Als je een product voor in huis koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat is wat ons betreft alleen mogelijk als je voor kwaliteit gaat. Kies je voor één van bovenstaande 10 tijdschakelaar? Dan ben je van een prima kwaliteit verzekerd.

De pijs van de tijdschakelaar

Je hebt uiteraard ook met het prijskaartje van de tijdschakelaar te maken. Ons advies is om te durven investeren in de beste tijdschakelaar. Door net iets meer geld uit te geven, kun je kiezen voor het product dat volledig naar je wens is. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van.

Het gebruik van de tijdschakelaar

Tot slot is het advies om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Waar wil je precies je nieuwe tijdschakelaar voor gebruiken? En op welke manier wil je dit product in je woning verwerken? Dit zijn belangrijke vragen die bepalend kunnen zijn voor je uiteindelijke keuze.