De top 10 beste slimme thermostaat van 2022

Lizzy
12 Dec 2022

Inhoudsopgave

Related posts

De top 10 slimme thermostaat

Ben je geïnteresseerd in het vinden van de beste slimme thermostaat voor in jouw woning? Dan hebben wij je alvast gedekt. In dit artikel bespreken we namelijk de top 10 beste slimme thermostaat. Als je voor één van deze producten kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Deze producten zijn immers als beste uit onze test naar voren gekomen.

Het aanbod van slimme thermostaat is tegenwoordig erg uitgebreid. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Met het maken van deze vergelijking hebben wij je alvast een handje geholpen. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste slimme thermostaat aan.

1. Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat

5/5

NO DESCRIPTION

2. Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS

5/5
NO DESCRIPTION

3. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant

5/5

The tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is a revolutionary product. This smart thermostat connects to your boiler via a wired connection, allowing you to control the temperature in your home from anywhere. Thanks to its innovative technology, this thermostat can learn from your habits, adapt to changing weather conditions, and even control the temperature of different rooms individually. With this thermostat, you can save up to 31% on your heating costs. You can also control your thermostat from your smartphone, tablet or through the voice command feature. The thermostat even works with Amazon Alexa, Google Home and Apple HomeKit, allowing you to control it with just your voice. With the tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant, you can ensure that your home is always comfortable and energy efficient. The intuitive interface is easy to use, so you can set and adjust your thermostat quickly and easily. Plus, the thermostat is designed to be discreet, so it will fit seamlessly into your home's décor. With its advanced features and easy-to-use design, the tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is a great choice for keeping your home comfortable and energy efficient.

Onze top 3 beste slimme thermostaat

Dit zijn volgens onze test de 3 beste slimme thermostaat. Welke van deze 3 varianten spreekt jou het meeste aan? Deze 3 producten zijn in ieder geval op hun eigen manier uniek, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Denk je nog niet de perfecte slimme thermostaat gevonden te hebben? Dan raden we je aan om ook de 7 onderstaande reviews even door te nemen.

4. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is de perfecte manier om de warmte in je huis te regelen. Het apparaat is bedraad aangesloten waardoor je kunt genieten van een stabiele, betrouwbare en nauwkeurige temperatuurregeling. Het is gemakkelijk te installeren en je kunt de temperatuur en andere instellingen eenvoudig op afstand bedienen via de Lyric app. Het scherm heeft ook een intuïtieve bediening met een grote knop en een kleurendisplay waar je gemakkelijk doorheen kunt navigeren. De geavanceerde technologie bewaakt de temperatuur in je huis en maakt automatisch aanpassingen als de temperatuur buiten verandert. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad biedt ook een energiebesparing. Het is voorzien van een slimme afstandsbediening die verschillende energiebesparende mogelijkheden heeft, zoals het instellen van een energiebeheerprogramma. Ook heeft het een real-time energiebesparingstool waarmee je de energieverbruiksgegevens kunt bewaken. Met deze tool kun je ook verschillende energiebesparende instellingen aanpassen om zo je energierekening te verlagen. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is ideaal voor elke woning met vloerverwarming, omdat het de temperatuur op elke vloer zeer nauwkeurig kan controleren. De slimme technologie past de temperatuur aan aan het seizoen en de buitentemperatuur, waardoor.

5. tado° Draadloze Temperatuursensor

5/5

De Tado° Draadloze Temperatuursensor is een innovatief product dat ontworpen is om je Tado installatie te verbeteren en uit te breiden. De wifi-sensor is eenvoudig te installeren en met je Tado installatie te verbinden. Met de draadloze sensor kan je je huis temperatuur nauwkeurig meten en deze informatie vervolgens gebruiken om je verwarming op een energie-efficiënte manier te besturen. Je kunt de temperatuur op afstand instellen of het systeem automatisch laten werken. Het systeem past automatisch de temperatuur aan op basis van je locatie, beweging in huis, buiten temperatuur en de kamers waar je het meeste verblijft. Daarnaast biedt de Tado° Draadloze Temperatuursensor extra comfort in je huis. Je kunt verschillende kamers in je huis afzonderlijk instellen en de temperatuur afstemmen op de persoon die de kamer bewoont. Het systeem maakt gebruik van de kamersensor om de temperatuur in verschillende kamers te meten, waardoor je altijd de perfecte temperatuur hebt. Verder kun je ook e-mailmeldingen instellen om je op de hoogte te houden van temperatuurwijzigingen in je huis.

6. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant

5/5

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is de perfecte oplossing voor elke woning. Met de draadloze verbinding kan de thermostaat gemakkelijk worden geïnstalleerd en aangesloten op de bestaande cv-ketel. De thermostaat is uitgerust met geavanceerde technologie waarmee je je energieverbruik kunt verminderen en je comfort kunt verhogen. Bovendien kun je de thermostaat bedienen via de tado°-app of met je stem via Amazon Alexa of Google Assistent. Dankzij de slimme functies kun je je verwarming optimaal instellen en je energieverbruik beheren. De thermostaat heeft een overzichtelijk display waarop de gewenste temperatuur en de huidige temperatuur te zien is. In de app kun je de temperatuur instellen, de verwarmingsprogramma's beheren en inzicht krijgen in je energieverbruik. Bovendien kun je je energieverbruik verder verlagen door de slimme aan- en uitregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat de thermostaat zelf bepaalt wanneer hij de verwarming aan- en uitzet om te voorkomen dat de verwarming langer dan nodig aan staat.

7. tado° Slimme Aircobediening Smart AC Control V3

5/5

NO DESCRIPTION

8. EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat voor CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming

5/5

NO DESCRIPTION

9. Slimme Thermostaat Thermostaat WIFI Smart Thermostaat Programmeerbaar Kamerthermostaat - Draadloos Temperatuurregelaar

5/5

De Slimme thermostaat is ontworpen om energie te besparen en het leven gemakkelijker te maken. De thermostaat is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw netwerk, zodat u de thermostaat overal ter wereld kunt besturen met behulp van uw mobiele apparaat. Met de geavanceerde draadloze temperatuurregelaar kunt u automatische programma's instellen voor de hele week, waardoor u niet onnodig stookt maar alsnog thuiskomt in een warm huis. Daarnaast is er een LCD touchscreen waarmee u de temperatuur kunt aanpassen. Als dat nog niet genoeg is, kunt u de thermostaat ook bedienen met uw stem via Google assistent of Amazon Alexa. Dit product is ontworpen om te voldoen aan al uw verwarmingsbehoeften. Dit is een geweldig product voor iedereen die op zoek is naar gemak en energiebesparing.

10. Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad

5/5

De Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad is een slimme en innovatieve thermostaat die je comfort en energiebesparing combineert. De thermostaat is gemakkelijk te bedienen met een draaiknop waarmee je de temperatuur kan regelen. Met deze thermostaat kun je de temperatuur in jouw huis zelf aanpassen en deze ook vanop afstand bedienen met de Honeywell Home-app. De Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad is ontworpen met behulp van geavanceerde technologie waardoor hij een hoog comfortniveau biedt, zelfs als je weinig thuis bent. Hij regelt de temperatuur nauwkeurig in het hele huis en past de temperatuur aan aan jouw levensstijl. De thermostaat is compatibel met de meest gangbare cv-ketels en is eenvoudig te installeren. Daarnaast helpt hij je energie te besparen door je te voorzien van nuttige tips en advies over energieverbruik.

Veelgestelde vragen over slimme thermostaat

Voor de selectie van de top 10 beste slimme thermostaat hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, prijskaartje, kwaliteit, pluspunten en minpunten gekeken. Dit stelde ons uiteindelijk in staat om deze top 10 samen te stellen.

Ja, je kunt deze review 100% vertrouwen. Wij hebben ons onderzoek namelijk volledig onafhankelijk verricht. Het is dus niet zo dat fabrikanten of merken bij ons een hogere plek in de top 10 kunnen ‘kopen’.

Wij raden je aan om de beste slimme thermostaat altijd bij een specialist aan te schaffen. Als je één van bovenstaande varianten aan wilt schaffen, doe je dit overigens snel via één van de buttons op deze pagina.

Onze laatste woord over slimme thermostaat

Ondanks deze verscheidenheid aan opties, biedt onze lijst met top 10 producten een brede selectie die aan verschillende behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar het meest geavanceerde en technologisch verantwoorde product of je gewoon op zoek bent naar iets betaalbaars dat de klus klaart, de opties zijn er. Daarnaast zijn alle producten op de lijst getest en goedgekeurd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een kwaliteitsproduct aanschaft. Afgezien van de technische specificaties, kunnen we ook aanraden om de productrecensies te lezen en feedback te verzamelen van klanten die de producten al in het verleden hebben gebruikt. Zo krijg je een realistische kijk op de prestaties van het product in de praktijk. Ook is het belangrijk om de garantievoorwaarden te controleren om te zien wat dekking wordt verstrekt en hoe lang het geldig is. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je een product selecteert dat voldoet aan je behoeften zonder zorgen over de duurzaamheid.

Lizzy

Voor het inrichten van een woning mag je me elke nacht wakker maken. Ik vind het geweldig om met ruimte te spelen, om een eigen stijl te creëren en om een interieur een eigen identiteit te geven. Dit vind ik overigens vanaf jonge leeftijd al erg leuk, waardoor ik de nodige ervaring opgedaan heb. Deze ervaring deel ik maar al te graag met je op Wonenreviews.nl. Samen met een team van specialisten voorzie ik je van informatie over de beste woongerelateerde producten.

Hoe kies je de beste slimme thermostaat uit?

Ben je van plan om een nieuw slimme thermostaat aan te schaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk divers en het is geen aankoop die je dagelijks doet. Mede daarom is het verstandig om de nodige tijd te besteden aan de aankoop van je nieuwe slimme thermostaat. Hier helpen wij je dus graag een handje bij. Dat hebben we al gedaan middels bovenstaande top 10. Maar, daar blijft het niet bij. Hieronder vertellen wij je namelijk ook nog graag waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van de beste slimme thermostaat.

De eigenschappen van de slimme thermostaat

Het is allereerst belangrijk om goed naar de eigenschappen van de slimme thermostaat te kijken. De eigenschappen moeten naar je wens zijn en moeten aansluiten op jouw voorkeuren. Het lastige hierbij is dat de eigenschappen nogal uiteenlopend zijn.

Dit maakt het des te belangrijker om een goede vergelijking te maken. Let hierbij ook goed op de eigenschappen die we in bovenstaande reviews besproken hebben. Dat zijn naar onze mening de doorslaggevende eigenschappen.

De kwaliteit van de slimme thermostaat

Let goed op het prijskaartje, maar let nog beter op de kwaliteit. Als je een product voor in huis koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat is wat ons betreft alleen mogelijk als je voor kwaliteit gaat. Kies je voor één van bovenstaande 10 slimme thermostaat? Dan ben je van een prima kwaliteit verzekerd.

De pijs van de slimme thermostaat

Je hebt uiteraard ook met het prijskaartje van de slimme thermostaat te maken. Ons advies is om te durven investeren in de beste slimme thermostaat. Door net iets meer geld uit te geven, kun je kiezen voor het product dat volledig naar je wens is. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van.

Het gebruik van de slimme thermostaat

Tot slot is het advies om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Waar wil je precies je nieuwe slimme thermostaat voor gebruiken? En op welke manier wil je dit product in je woning verwerken? Dit zijn belangrijke vragen die bepalend kunnen zijn voor je uiteindelijke keuze.