De top 10 beste slimme thermostaat van 2023

Lizzy
12 Dec 2022

Inhoudsopgave

Related posts

De top 10 slimme thermostaat

Ben je geïnteresseerd in het vinden van de beste slimme thermostaat voor in jouw woning? Dan hebben wij je alvast gedekt. In dit artikel bespreken we namelijk de top 10 beste slimme thermostaat. Als je voor één van deze producten kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Deze producten zijn immers als beste uit onze test naar voren gekomen.

Het aanbod van slimme thermostaat is tegenwoordig erg uitgebreid. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Met het maken van deze vergelijking hebben wij je alvast een handje geholpen. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste slimme thermostaat aan.

Laatste aanpassing: 18 jun. 2023

1. Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat

5/5

De Google Nest Learning Thermostat is een revolutionaire slimme thermostaat die je helpt energie te besparen. Het gebruikt geavanceerde technologie en leert je klimaatpatroon. Zo past het de temperatuur aan je levensstijl aan en helpt het je geld te besparen. Met het grotere, heldere scherm kun je gemakkelijk je instellingen beheren. Het is ook beter afleesbaar vanaf de andere kant van de kamer dankzij de Afstandsweergave. Daarnaast kan de Google Nest Learning Thermostat nu ook je boiler aansturen met OpenTherm-technologie, zodat je nog meer energie kunt besparen. Ook is hij uitgerust met een intelligente temperatuurregeling, waardoor hij automatisch instellingen bijstelt aan de hand van je gewoontes en de buitenluchttemperatuur. Verder is hij voorzien van een slimme Start- en Stop-timer, waardoor het verwarmen of koelen alleen geactiveerd wordt als het nodig is. De Google Nest Learning Thermostat is een slimme investering die je helpt energie te besparen, waardoor je in de toekomst geld bespaart. Met zijn vele innovatieve functies, zoals de Afstandsweergave en de OpenTherm-technologie, helpt hij je om warmte of koeling te regelen zoals jij het wilt. Geniet van meer comfort en tegelijkertijd energiebesparing met deze revolutionaire slimme thermostaat.

2. Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS

5/5
De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS is een slimme thermostaat die helpt om je woning comfortabel en energiezuinig te maken. Het is een zeer veelzijdige thermostaat met een modern design. Het heeft een geborsteld roestvrijstalen afwerking die een luxe uitstraling geeft aan de thermostaat. Deze slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen met een touchscreen-interface met grote knoppen en een duidelijke weergave. De thermostaat kan worden ingesteld in combinatie met een lokale weersverwachting, zodat je precies kunt zien hoe warm het wordt. Het is ook mogelijk om het te verbinden met je smartphone of tablet, waardoor je de thermostaat vanaf elke locatie kunt bedienen. De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de temperatuur in je huis constant te houden. Het leert ook je gewoonten en past de temperatuur automatisch aan. De thermostaat geeft je ook inzicht in je energieverbruik, zodat je kunt zien hoe je energieverbruik verandert. Deze slimme thermostaat is ook compatibel met Google Home, zodat je deze met je stem kunt bedienen.

3. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant

5/5

Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant kun je je verwarmingssysteem eenvoudig upgraden naar slimme systemen. De slimme thermostaat is eenvoudig aan te sluiten en te installeren op bestaande verwarmingssystemen. De bedrade variant is gemakkelijk te verbinden met de ketel en kan je kamertemperatuur automatisch regelen. Je kunt de thermostaat in de app instellen en deze regelt vervolgens automatisch de temperatuur. De thermostaat heeft een geavanceerde temperatuurbescherming, waardoor je kamer nooit te warm of te koud wordt. Daarnaast is de thermostaat uitgerust met een energiebesparingsfunctie, waarmee je energiekosten kunt verminderen. Bovendien kun je met de geofencing functie instellen wanneer je thuis bent, zodat je nooit meer te veel energie verbruikt. Met deze slimme thermostaat heb je altijd complete controle over je verwarmingssysteem en je energieverbruik. Het bedrade ontwerp biedt je extra stabiliteit en veiligheid, terwijl je toch profiteert van slimme functies. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant ben je altijd verzekerd van een optimale warmtebeheersing in je huis.

Onze top 3 beste slimme thermostaat

Dit zijn volgens onze test de 3 beste slimme thermostaat. Welke van deze 3 varianten spreekt jou het meeste aan? Deze 3 producten zijn in ieder geval op hun eigen manier uniek, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Denk je nog niet de perfecte slimme thermostaat gevonden te hebben? Dan raden we je aan om ook de 7 onderstaande bureaustoel reviews even door te nemen.

4. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad

5/5

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle en gebruiksvriendelijke slimme technologie. Deze slimme bedrade thermostaat is uitgerust met een aantal innovatieve functies, waaronder een zoekknop en geavanceerde klimaatregeling. De zoekknop maakt het eenvoudig om het optimale klimaat te bereiken en biedt een comfortabel leefklimaat. De geavanceerde klimaatregeling stelt u in staat om de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en ventilatie te beheersen. Met deze unieke functie kunt u uw energieverbruik verminderen en uw leefklimaat verbeteren. Bovendien is de thermostaat uitgerust met een draadloos touchscreen display dat gemakkelijk te bedienen is. Met deze slimme thermostaat kunt u op afstand toegang krijgen tot uw klimaatsysteem en vergelijkbare gegevens bekijken. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een slimme, stijlvolle en gebruiksvriendelijke thermostaat. Deze thermostaat is een eenvoudige manier om de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en ventilatie te beheersen en tegelijkertijd uw energieverbruik te verminderen. Met deze slimme bedrade thermostaat krijgt u toegang tot uw klimaatsysteem en.

5. tado° Draadloze Temperatuursensor

5/5

Met de tado° Draadloze Temperatuursensor kun je de temperatuur meten in verschillende ruimtes van je huis. Je koppelt de sensor aan je Tado installatie, zodat je temperatuurwaarden altijd up-to-date zijn. Met deze Temperatuursensor krijg je een alert wanneer de temperatuur in je huis te hoog of te laag wordt. De Tado° Temperatuursensor is een draadloos apparaat en is eenvoudig te installeren. Je hebt geen extra kabels of aansluitingen nodig. Als je de sensor hebt geïnstalleerd, kun je de temperatuur in meerdere ruimtes in je huis meten. Je krijgt een melding wanneer de temperatuur buiten de ingestelde waarden gaat. Je kunt ook instellen dat de sensor automatisch de temperatuur aanpast als de waarden te hoog of te laag worden. Door dit te doen, kun je je energiekosten verlagen en de levensduur van je installatie verlengen.

6. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant

5/5

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is de ideale oplossing voor het verbeteren van uw verwarmingssysteem. Met deze slimme thermostaat kunt u de temperatuur in uw huis eenvoudig regelen. U kunt de temperatuur op afstand regelen via de tado° app. Bovendien kunt u ook geofencing instellen; hiermee kunt u de temperatuur automatisch verhogen of verlagen wanneer uw huis leeg is of wanneer er mensen thuiskomen. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is compatibel met de meeste verwarmingssystemen, waaronder vloerverwarming, radiatoren en warmtepompen. Bovendien is het eenvoudig te installeren en te bedienen. De thermostaat is uitgerust met een intuïtief touchscreen-display, zodat u de temperatuur eenvoudig met de hand kunt regelen. Verder is hij voorzien van geavanceerde technologieën, waaronder OpenTherm, geofencing en kunstmatige intelligentie. Zo kunt u altijd de meest efficiënte verwarmingsomgeving creëren.

7. tado° Slimme Aircobediening Smart AC Control V3

5/5

De Slimme Aircobediening maakt gebruik van geavanceerde technologie om het verbruik van je airco of lucht-lucht warmtepomp te verminderen. Met deze innovatieve technologie krijg je een meer comfortabele temperatuur en energiebesparing. Je kunt de Slimme Aircobediening eenvoudig installeren met een app op je smartphone. Je kunt de temperatuur in je huis beheren met de afstandsbediening of met de app. De app heeft ook een energiebesparingstool die je helpt om je verbruik te beheersen. Je kunt ook verschillende kamers apart instellen. De Slimme Aircobediening is een krachtig en betrouwbaar stuk technologie dat je energieverbruik vermindert. Door de geavanceerde technologie en het gebruik van de app krijg je meer comfort en energiebesparing. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt de temperatuur instellen voor verschillende kamers in je huis en je kunt met de app je energieverbruik in de gaten houden. Kies voor de Slimme Aircobediening en verminder je energieverbruik.

8. EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat voor CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming

5/5

De EasyComfort 494 draadloze wifi thermostaat is een gebruiksvriendelijk apparaat waarmee u gemakkelijk uw CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming kunt bedienen. Dankzij het prachtige design en het grote display is het een echte blikvanger in uw woning. De thermostaat werkt met de gratis app Tuya en is compatibel met Alexa en Google Home. Zo kunt u met uw stem de temperatuur bedienen en de thermostaat aan en uit zetten. De EasyComfort 494 draadloze wifi thermostaat is een slimme thermostaat met vele handige functies. Bekijk de actuele temperatuur met het grote display en stel de temperatuur in met de draaiknop. Met de geavanceerde technologie is het mogelijk om een geprogrammeerde temperatuur instelling te kiezen die automatisch de temperatuur aanpast. U kunt ook opteren voor een handmatige instelling waarmee u de temperatuur tijdelijk aanpast. Met de schakeldifferentie van 0,5°C heeft u de perfecte temperatuur in huis. Bovendien bespaart u energie en heeft u een lager energieverbruik door de precieze bediening van de thermostaat. Geniet van een comfortabel en energiebewust wonen met de EasyComfort 494 draadloze wifi thermostaat.

9. Slimme Digitale Thermostaat voor CV | Driedraads aansluiting | WiFi | met gateway | met App Alexa en Google Home |

5/5

Deze thermostaat is eenvoudig te installeren middels de driedraads aansluiting. Daarnaast is de thermostaat uitgerust met een gateway waardoor het mogelijk is om de thermostaat overal ter wereld te beheren. Hierbij is het ook mogelijk om meerdere thermostaten aan te sluiten. De Vify® Slimme Digitale Thermostaat biedt dus een oplossing voor iedereen die zijn huis op een slimme manier wil verwarmen. Of je nu thuis bent of niet, je kunt altijd je thermostaat eenvoudig bedienen.

10. Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad

5/5

De Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad is een draadloze thermostaat die je kunt bedienen met een app. Met de app kun je de temperatuur van de thermostaat op afstand regelen, zodat je altijd een comfortabele temperatuur in je huis hebt. Het grote voordeel is dat je energie bespaart door de temperatuur automatisch aan te passen aan de buitentemperatuur. De thermostaat heeft een intuïtief, gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel dat je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heeft de Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad een speciale functie om je cv-ketel te beveiligen tegen oververhitting. Het heeft ook een kalibratiesysteem, waardoor je precies kunt zien hoeveel energie je bespaart met de thermostaat. De thermostaat heeft ook een geavanceerd alarmsysteem dat je waarschuwt als de temperatuur in je huis te hoog is. Dit alarmsysteem kan je gebruiken om je huis te beveiligen, zodat je altijd op de hoogte bent van de temperatuur in je huis. De Honeywell Round Connected Modulation Thermostaat Bedraad is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een slimme thermostaat die je kunt bedienen met je smartphone of tablet. Het is een betrouwbare, betrouwbare en energie-efficiënte oplossing voor het regelen van de temperatuur in je huis. Met de Honeywell Round Connected Modulation Thermosta.

Veelgestelde vragen over slimme thermostaat

Voor de selectie van de top 10 beste slimme thermostaat hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, prijskaartje, kwaliteit, pluspunten en minpunten gekeken. Dit stelde ons uiteindelijk in staat om deze top 10 samen te stellen.

Ja, je kunt deze review 100% vertrouwen. Wij hebben ons onderzoek namelijk volledig onafhankelijk verricht. Het is dus niet zo dat fabrikanten of merken bij ons een hogere plek in de top 10 kunnen ‘kopen’.

Wij raden je aan om de beste slimme thermostaat altijd bij een specialist aan te schaffen. Als je één van bovenstaande varianten aan wilt schaffen, doe je dit overigens snel via één van de buttons op deze pagina.

Onze laatste woord over slimme thermostaat

Het kiezen van de juiste slimme thermostaat kan een overweldigende taak zijn, aangezien er zoveel modellen met verschillende functies op de markt zijn. We hopen echter dat je het veel makkelijker hebt gemaakt om de beste voor jouw behoeften te selecteren. Als je de bovenstaande lijst met de top 10 producten hebt bekeken, moet je een goede keuze hebben kunnen maken. Uiteraard spelen factoren zoals kwaliteit en prijs een belangrijke rol. Op het einde van de dag is het kiezen van een slimme thermostaat een persoonlijke keuze die je moet maken. Niet alleen de beste functies, maar ook de beste prijs en kwaliteit spelen een belangrijke rol. Maak je eenmaal een keuze, dan kun je deze installeren voor maximaal comfort en controle over je energiekosten. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Lizzy

Voor het inrichten van een woning mag je me elke nacht wakker maken. Ik vind het geweldig om met ruimte te spelen, om een eigen stijl te creëren en om een interieur een eigen identiteit te geven. Dit vind ik overigens vanaf jonge leeftijd al erg leuk, waardoor ik de nodige ervaring opgedaan heb. Deze ervaring deel ik maar al te graag met je op Wonenreviews.nl. Samen met een team van specialisten voorzie ik je van informatie over de beste woongerelateerde producten.

12 dec. 2022

Hoe kies je de beste slimme thermostaat uit?

Ben je van plan om een nieuw slimme thermostaat aan te schaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk divers en het is geen aankoop die je dagelijks doet. Mede daarom is het verstandig om de nodige tijd te besteden aan de aankoop van je nieuwe slimme thermostaat. Hier helpen wij je dus graag een handje bij. Dat hebben we al gedaan middels bovenstaande top 10. Maar, daar blijft het niet bij. Hieronder vertellen wij je namelijk ook nog graag waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van de beste slimme thermostaat.

De eigenschappen van de slimme thermostaat

Het is allereerst belangrijk om goed naar de eigenschappen van de slimme thermostaat te kijken. De eigenschappen moeten naar je wens zijn en moeten aansluiten op jouw voorkeuren. Het lastige hierbij is dat de eigenschappen nogal uiteenlopend zijn.

Dit maakt het des te belangrijker om een goede vergelijking te maken. Let hierbij ook goed op de eigenschappen die we in bovenstaande reviews besproken hebben. Dat zijn naar onze mening de doorslaggevende eigenschappen.

De kwaliteit van de slimme thermostaat

Let goed op het prijskaartje, maar let nog beter op de kwaliteit. Als je een product voor in huis koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat is wat ons betreft alleen mogelijk als je voor kwaliteit gaat. Kies je voor één van bovenstaande 10 slimme thermostaat? Dan ben je van een prima kwaliteit verzekerd.

De pijs van de slimme thermostaat

Je hebt uiteraard ook met het prijskaartje van de slimme thermostaat te maken. Ons advies is om te durven investeren in de beste slimme thermostaat. Door net iets meer geld uit te geven, kun je kiezen voor het product dat volledig naar je wens is. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van.

Het gebruik van de slimme thermostaat

Tot slot is het advies om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Waar wil je precies je nieuwe slimme thermostaat voor gebruiken? En op welke manier wil je dit product in je woning verwerken? Dit zijn belangrijke vragen die bepalend kunnen zijn voor je uiteindelijke keuze.