De top 10 beste stille mobiele airco van 2024

Lizzy
12 Dec 2022

Inhoudsopgave

Related posts

De top 10 stille mobiele airco

Ben je geïnteresseerd in het vinden van de beste stille mobiele airco voor in jouw woning? Dan hebben wij je alvast gedekt. In dit artikel bespreken we namelijk de top 10 beste stille mobiele airco. Als je voor één van deze producten kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Deze producten zijn immers als beste uit onze test naar voren gekomen.

Het aanbod van stille mobiele airco is tegenwoordig erg uitgebreid. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Met het maken van deze vergelijking hebben wij je alvast een handje geholpen. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste stille mobiele airco aan.

Laatste aanpassing: 22 jun. 2023

1. Duux North 9K BTU/u Silent Smart Mobiele Airco met Verwarmfunctie Stille Mobiele Airconditioning

5/5

Daarnaast is deze airco uitgerust met een energiezuinige verwarmingsfunctie. De temperatuur in de kamer kan dus ook in de winter perfect worden geregeld. De North 9K is ook bedrijfsklaar met zijn slimme technologie. De afstandsbediening, timerfunctie en verlichtingssensoren zorgen ervoor dat de airco automatisch de optimale temperatuur bereikt. Je hebt dus meer controle dan ooit. En met de ingebouwde Wi-Fi-verbinding kun je de airco met je smartphone bedienen. Kortom, met de North 9K geniet je van een ultramoderne ervaring.

2. Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning 7000BTU mobiele airco met luctontvochtiger en ventilator incl. afstandsbediening

5/5
De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning 7000BTU mobiele airco met luctontvochtiger en ventilator is perfect voor ieder huis. De airco is uitgerust met een ventilator, een luchtontvochtiger en een airconditioner, wat het een uniek apparaat maakt. De airco is volledig stil, waardoor u niet gestoord wordt door lawaai in uw huis. Het bedieningspaneel is voorzien van een LED-display, waardoor u de temperatuur en andere instellingen eenvoudig kunt aanpassen. Daarnaast wordt deze airco geleverd met een afstandsbediening, waardoor u de airconditioner op afstand kunt bedienen. De airconditioner is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stijlvol design. Deze airco is ook energiezuinig en is eenvoudig te verplaatsen dankzij de vier soepele wielen. Daarnaast is de airco uitgerust met een timer, zodat u de airco kunt programmeren wanneer deze moet starten. De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning 7000BTU mobiele airco met luchtontvochtiger en ventilator is ideaal voor het creëren van een aangenaam binnenklimaat. Kortom, een uitstekende mobiele airconditioner die perfect geschikt is voor elk huis.

3. Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning Incl. afstandsbediening en raamset

5/5

Deze mobiele airconditioner heeft een 3-in-1 functie, waarmee het mogelijk is om te koelen, te verwarmen en te ventileren. Dankzij de slimme technologie is het mogelijk om de airconditioner met een afstandsbediening te bedienen. Bovendien zit er een raamset bij de airconditioner waardoor het makkelijk is te installeren. Ook heeft de airconditioner een energieklasse A, wat betekent dat hij zeer energiezuinig is. De Hyundai mobiele airconditioner biedt een perfecte temperatuur en is een must-have voor elk huishouden. Met zijn duurzame materialen, energiezuinigheid, regelbare thermostaat en afstandsbediening is deze airconditioner een perfecte investering. Daarnaast is de airconditioner makkelijk te installeren en te bedienen, waardoor het gebruiksgemak optimaal is. Geniet van een aangename temperatuur in huis met deze mobiele airconditioner van Hyundai.

Onze top 3 beste stille mobiele airco

Dit zijn volgens onze test de 3 beste stille mobiele airco. Welke van deze 3 varianten spreekt jou het meeste aan? Deze 3 producten zijn in ieder geval op hun eigen manier uniek, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Denk je nog niet de perfecte stille mobiele airco gevonden te hebben? Dan raden we je aan om ook de 7 onderstaande bureaustoel reviews even door te nemen.

4. Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil

5/5

De Inventum AC907W mobiele airconditioner is een energiezuinig apparaat. Het heeft een A energieklasse en een energieverbruik van slechts 1,2 kWh per uur. Met de timerfunctie kun je de airco instellen om automatisch uit te schakelen na een ingestelde tijd. De airco heeft een ingebouwde luchtreiniger die helpt om stof en fijnstof te verwijderen uit de lucht. Ook worden er geen ozon- of andere schadelijke stoffen vrijgegeven tijdens het gebruik. Met deze airco geniet je dus van een frisse lucht zonder je zorgen te maken over de kwaliteit. De Inventum AC907W mobiele airco is een zeer stil apparaat met een geluidsniveau van slechts 57 decibel. Deze airco is daarom ideaal voor slaapkamers en kantoorruimtes. Het ontwerp is modern en elegant en de airco heeft een handvat en wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Met de drie functies koelen, ontvochtigen en ventileren is deze airco een waardevolle aanwinst voor elk huishouden. De Inventum AC907W mobiele airco is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een stille, energiezuinige en multifunctionele airco. Deze airco is eenvoudig te bedienen, heeft een luxe raamafdichtingskit en zorgt voor een frisse lucht in elke ruimte.

5. Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler-

5/5

De Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler is de perfecte oplossing voor het koelen, reinigen en bevochtigen van de lucht. De airconditioner is voorzien van een airfilter en een 3,5 liter watertank die wordt geleverd met 2 cool packs. De luchtkoeler heeft de speciale mogelijkheid om de lucht niet alleen te koelen in de zomer, maar ook te reinigen en te bevochtigen. Hierdoor krijg je een zeer goede verbetering van de binnenluchtkwaliteit. De airconditioner is daarnaast ook zuinig in verbruik, met energieverbruik van maar 65W. De Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler is een handige oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis. De airconditioner koelt, bevochtigt en reinigt de lucht, waardoor je in alle seizoenen kunt genieten van een aangename luchtkwaliteit in je huis. De energiezuinige airco heeft een vermogen van 65W en een capaciteit tot 300m³/h, waardoor de lucht binnen een korte tijd wordt gereinigd en gekoeld. Daarnaast wordt de airconditioner geleverd met 2 cool packs. Deze zorgen ervoor dat je langer kunt genieten van de koelte.

6. De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent Mobiele Airco

5/5

De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent is een stille mobiele airco die ideaal is voor thuisgebruik. De airco heeft een maximaal geluidsniveau van maar 56 dB(A). Door het stille ontwerp kan je de airco overal in huis plaatsen, zonder dat je last hebt van geluid. Deze De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent is ook voorzien van een multifunctioneel display, waarmee je gemakkelijk de temperatuur kan instellen. Je kan kiezen uit diverse modi, waaronder automatisch, koeling, ventilatie en ontvochtiging. Daarnaast is de airco uitgerust met een 24 uurs timer, zodat je de airco kan instellen om aan te gaan of uit te gaan op het juiste moment. Ook is het mogelijk om de luchtfilters te verwijderen en te reinigen. Dit zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in huis goed blijft. Met de De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent heb je de perfecte oplossing voor frisse en gezonde lucht in je huis. De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent mobiele airco biedt een uitstekende verkoeling voor ruimtes tot 85m³. Het is een stille airco met een maximaal geluidsniveau van maar 56 dB(A), waardoor je de airco overal in huis kan plaatsen. De airco is voorzien van energieklasse A en maakt gebruik van ecologisch en onschadelijk koelingsgas R290 propaangas. Met een maximum koelvermogen van 9.800 Btu per uur en een ontvochtigingsfunctie, heb je altijd een aangename temperatuur in huis. De airco is ook uitgerust met een multifunctioneel display, waarmee je gemakkelijk de temperatuur kan instellen. Daarnaast heeft.

7. Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU

5/5

De Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU is een uitstekende oplossing voor het creëren van een comfortabele temperatuur in de slaapkamer. Het is een stille en energiezuinige airconditioner die de lucht koelt, ontvochtigt en ventileert. Het apparaat is voorzien van een handige nachtstand waardoor je heerlijk kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Dankzij het compacte ontwerp is deze airconditioner gemakkelijk te verplaatsen naar de gewenste locatie. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een afstandsbediening, afvoerslang, slangadapter en raamset. Bovendien is het apparaat eenvoudig te installeren. De Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU is een ideale oplossing voor het koelen van een kleine ruimte, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Exclusief batterijen (1,5 V 2 x AAA).

8. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco

5/5

De Camry 82.5cm Verdampende Airco is een 3-in-1 torenluchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtzuiveraar die geavanceerde technologie combineert om een optimale luchtkwaliteit te creëren in uw huis of kantoor. Het heeft een verfijnd design, waardoor het bijna onzichtbaar is in elke ruimte. Het heeft een capaciteit van maximaal 200 m3 om uw kamer te koelen, vochtig te maken en tegelijkertijd te zuiveren. Het is uitgerust met een geavanceerd systeem met dubbele kamer dat de lucht behandeld met actieve koolstof en een geïntegreerde luchtfilter die stof, pollen, bacteriën en andere schadelijke stoffen uit de lucht verwijdert. De Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is zeer energie-efficiënt en biedt een verkoelend effect dat aan de luchtvochtigheid is aangepast. Het heeft ook een timerfunctie die u kunt gebruiken om het uit te schakelen als u slaapt. Dankzij het moderne ontwerp, de stille werking en het lage energieverbruik is dit product een ideaal hulpmiddel om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren.

9. Honeywell MN10CESWW Airco Stil

5/5

De airco heeft een afstandsbediening waarmee je het koelvermogen, de timer en de ventilator kunt regelen. Ook beschikt hij over een energiebesparende instelling waardoor je geld bespaart. De Honeywell MN10CESWW is gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de onderkant. De airco is ook voorzien van een warmtepomp waardoor het merkbaar energiezuiniger is. Zo ben je verzekerd van een aangename temperatuur in huis. De Honeywell MN10CESWW Airco Stil is de perfecte oplossing voor het verkoelen van ruimtes tot ongeveer 30 vierkante meter. Of het nu om een kleine kamer, een grote woonkamer of een kantoor gaat, deze airco heeft de perfecte balans tussen prestatie en energiezuinigheid. De 3-in-1 functies, het energiebesparende systeem en de afstandsbediening maken hem ideaal voor elke ruimte. Geniet van een aangename temperatuur in huis met de Honeywell MN10CESWW Airco Stil.

10. Honeywell MN10CESWW Airco Stil

5/5

De Honeywell MN10CESWW is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Je kunt de gewenste temperatuur instellen en de timer aansluiten. De airco heeft een geïntegreerde 24-uurs timer waarmee je aan het einde van de dag het apparaat kunt uitschakelen. Het is ook mogelijk om de ventilator te programmeren op verschillende snelheden. Daarnaast is deze airco uitgevoerd met een innovatief ontwerp. Het is voorzien van een modern en tijdloos uiterlijk, waardoor het in elke ruimte past. Bovendien is het scherm aan de voorzijde verlicht, waardoor het apparaat ook in het donker gemakkelijk is af te lezen. De airco is stil in gebruik, met een maximaal geluidsniveau van slechts 54 dB. De Honeywell MN10CESWW airco stil is de perfecte oplossing voor het koelen van kleinere ruimtes. Hij biedt een betrouwbare prestatie tegen een betaalbare prijs. Met zijn moderne design, flexibele bedieningsmogelijkheden en stille werking is deze airco een geweldige aanvulling op elk huis.

Veelgestelde vragen over stille mobiele airco

Voor de selectie van de top 10 beste stille mobiele airco hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, prijskaartje, kwaliteit, pluspunten en minpunten gekeken. Dit stelde ons uiteindelijk in staat om deze top 10 samen te stellen.

Ja, je kunt deze review 100% vertrouwen. Wij hebben ons onderzoek namelijk volledig onafhankelijk verricht. Het is dus niet zo dat fabrikanten of merken bij ons een hogere plek in de top 10 kunnen ‘kopen’.

Wij raden je aan om de beste stille mobiele airco altijd bij een specialist aan te schaffen. Als je één van bovenstaande varianten aan wilt schaffen, doe je dit overigens snel via één van de buttons op deze pagina.

Onze laatste woord over stille mobiele airco

Kortom, als je op zoek bent naar een stille mobiele airco, is het allereerst belangrijk dat je je prioriteiten duidelijk voor ogen hebt. Daarnaast is het advies om de top 10 stille mobiele airco's die hier aangeboden worden grondig te bekijken en de optie te kiezen die het meest aansluit op jouw behoeften en budget. Zijn er nog dingen die je misloopt? Neem dan contact met ons op: we helpen je graag!

Lizzy

Voor het inrichten van een woning mag je me elke nacht wakker maken. Ik vind het geweldig om met ruimte te spelen, om een eigen stijl te creëren en om een interieur een eigen identiteit te geven. Dit vind ik overigens vanaf jonge leeftijd al erg leuk, waardoor ik de nodige ervaring opgedaan heb. Deze ervaring deel ik maar al te graag met je op Wonenreviews.nl. Samen met een team van specialisten voorzie ik je van informatie over de beste woongerelateerde producten.

12 dec. 2022

Hoe kies je de beste stille mobiele airco uit?

Ben je van plan om een nieuw stille mobiele airco aan te schaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk divers en het is geen aankoop die je dagelijks doet. Mede daarom is het verstandig om de nodige tijd te besteden aan de aankoop van je nieuwe stille mobiele airco. Hier helpen wij je dus graag een handje bij. Dat hebben we al gedaan middels bovenstaande top 10. Maar, daar blijft het niet bij. Hieronder vertellen wij je namelijk ook nog graag waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van de beste stille mobiele airco.

De eigenschappen van de stille mobiele airco

Het is allereerst belangrijk om goed naar de eigenschappen van de stille mobiele airco te kijken. De eigenschappen moeten naar je wens zijn en moeten aansluiten op jouw voorkeuren. Het lastige hierbij is dat de eigenschappen nogal uiteenlopend zijn.

Dit maakt het des te belangrijker om een goede vergelijking te maken. Let hierbij ook goed op de eigenschappen die we in bovenstaande reviews besproken hebben. Dat zijn naar onze mening de doorslaggevende eigenschappen.

De kwaliteit van de stille mobiele airco

Let goed op het prijskaartje, maar let nog beter op de kwaliteit. Als je een product voor in huis koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat is wat ons betreft alleen mogelijk als je voor kwaliteit gaat. Kies je voor één van bovenstaande 10 stille mobiele airco? Dan ben je van een prima kwaliteit verzekerd.

De pijs van de stille mobiele airco

Je hebt uiteraard ook met het prijskaartje van de stille mobiele airco te maken. Ons advies is om te durven investeren in de beste stille mobiele airco. Door net iets meer geld uit te geven, kun je kiezen voor het product dat volledig naar je wens is. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van.

Het gebruik van de stille mobiele airco

Tot slot is het advies om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Waar wil je precies je nieuwe stille mobiele airco voor gebruiken? En op welke manier wil je dit product in je woning verwerken? Dit zijn belangrijke vragen die bepalend kunnen zijn voor je uiteindelijke keuze.