De top 10 beste stille mobiele airco van 2022

Lizzy
12 Dec 2022

Inhoudsopgave

Related posts

De top 10 stille mobiele airco

Ben je geïnteresseerd in het vinden van de beste stille mobiele airco voor in jouw woning? Dan hebben wij je alvast gedekt. In dit artikel bespreken we namelijk de top 10 beste stille mobiele airco. Als je voor één van deze producten kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Deze producten zijn immers als beste uit onze test naar voren gekomen.

Het aanbod van stille mobiele airco is tegenwoordig erg uitgebreid. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Met het maken van deze vergelijking hebben wij je alvast een handje geholpen. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste stille mobiele airco aan.

1. Duux North 9K BTU/u Silent Smart Mobiele Airco met Verwarmfunctie Stille Mobiele Airconditioning Lichtgrijs

5/5

De Duux North 9K BTU/u Silent Smart Mobiele Airco met Verwarmfunctie is perfect voor kamers tot 27 m². De mobiele airco is extreem stil, met alleen een zachte suis die rustgevend aandoet. Met vier verschillende bedrijfsmodi (handmatig, verkoeling, nacht en ontvochtiging) kun je de bediening afstemmen op de situatie. Bovendien heeft de North 9K een verwarmingsfunctie en een timerfunctie. De verwarmingsfunctie maakt het mogelijk om de kamer te verwarmen als het buiten kouder wordt. Met de timerfunctie kun je de airco instellen om op een bepaald tijdstip automatisch in- of uit te schakelen. Bovendien is het ook mogelijk om de airco met de afstandsbediening of de app te bedienen. Met de app kun je ook de luchtkwaliteit in de kamer monitoren. De North 9K is niet alleen een stille, maar ook een slimme mobiele airco. Hij is gebouwd met energiezuinige technologieën en maakt gebruik van het milieuvriendelijke R32 koelmiddel. Dit maakt de mobiele airco niet alleen comfortabeler, maar ook energiezuiniger. Al met al een uitstekende keuze voor een stille, slimme mobiele airco.

2. Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning 7000BTU mobiele airco met luctontvochtiger en ventilator incl. afstandsbediening

5/5
Met een koelvermogen van 7000 BTU is de Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning perfect geschikt voor een gemiddeld kamertje of kantoor. De airconditioning werkt trillingsarm en stil, waardoor u geen last heeft van vervelende geluiden of trillingen. Daarnaast is de airconditioning voorzien van een luchtontvochtiger en ventilator, waardoor u de lucht in uw ruimte kunt regelen. Met het automatische reinigingssysteem zorgt u er bovendien voor dat het apparaat altijd schoon blijft. Met de Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning bent u verzekerd van een optimale verkoeling, gezond binnenklimaat en de juiste luchtvochtigheid. De airconditioning is eenvoudig te bedienen via het LED-bedieningspaneel of de afstandsbediening en daarnaast beschikt het apparaat over een trillingsarm en stil werkingsmechanisme. Het automatische reinigingssysteem zorgt ervoor dat het apparaat altijd optimaal blijft presteren. Met deze airconditioning heeft u een optimale verkoeling gegarandeerd, voor een fris en gezond binnenklimaat.

3. Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning Incl. afstandsbediening en raamset

5/5

Deze krachtige en betrouwbare mobiele airco van Hyundai is de perfecte oplossing voor het creëren van een aangename temperatuur in elke ruimte. Het 3-in-1 systeem zorgt voor het afvoeren van warme lucht naar buiten, het koelen van de ruimte en het luchtbevochtigen. U kunt de airco bedienen met de afstandsbediening of het handige LCD scherm dat op de bovenzijde van de unit is geplaatst. Daarnaast wordt er een raamset meegeleverd, waarmee u de afvoerslang naar buiten aansluit. Het gebruik van de airconditioner is eenvoudig en het systeem is energiezuinig. U kunt kiezen uit vier verschillende ventilatiesnelheden voor het perfecte comfort. Deze mobiele airco is bovendien uitgerust met een automatisch ontdooiingssysteem waardoor de gewenste temperatuur altijd wordt behaald. Bovendien heeft de airco een automatische droogfunctie waardoor uw ruimte wordt beschermd tegen vochtigheid. De airco is geschikt voor ruimtes tot wel 30m2 en bevat een handige timer, waarmee u precies kunt instellen wanneer de airco aan en uit gaat. Door de krachtige prestatiecapaciteit van de Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW kunt u altijd rekenen op een heerlijke temperatuur binnenshuis.

Onze top 3 beste stille mobiele airco

Dit zijn volgens onze test de 3 beste stille mobiele airco. Welke van deze 3 varianten spreekt jou het meeste aan? Deze 3 producten zijn in ieder geval op hun eigen manier uniek, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Denk je nog niet de perfecte stille mobiele airco gevonden te hebben? Dan raden we je aan om ook de 7 onderstaande reviews even door te nemen.

4. Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil

5/5

De Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil is een aangename stille airconditioner met een koelvermogen van 9000 BTU (2810 watt). Het is daarmee geschikt om ruimtes tot 80m³ te koelen. Dankzij de 3-in-1 functie kun je deze airco ook gebruiken om lucht te ontvochtigen of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de bijgeleverde afstandsbediening is het gemakkelijk om de airco te bedienen. Je krijgt bij deze mobiele airco ook een raamafdichtingskit. Deze kit is gemakkelijk aan te brengen en weer weg te halen. Bovendien is de airco zo compact, dat je altijd wel een plekje in huis kunt vinden om hem op te bergen na de zomer. Met de Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil is het aangenaam koelen gegarandeerd. De airconditioner is uitgerust met een energiezuinige compressor, waardoor deze minder energie verbruikt. De airco heeft een stille werking, waardoor je geen last hebt van lawaai en je kunt genieten van de rust. Daarnaast heeft de airco een timerfunctie waarmee je de airconditioner na een bepaalde tijd uit kunt zetten. De airco heeft ook verschillende luchtstanden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je de luchtstroom naar wens aanpassen en een aangename temperatuur creëren.

5. Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler-

5/5

De Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler is een geweldige oplossing voor uw zomerse verkoeling en luchtkwaliteit! Met deze luchtkoeler kunt u uw omgeving verfrissen en koelen, terwijl hij ook lucht reinigt en bevochtigt. Het is uitgerust met een luchtfilter en een 3,5 liter watertank, die wordt geleverd met twee cool packs. Met deze multifunctionele airconditioner kunt u genieten van een frisse, schone en gezonde omgeving, waardoor uw levensstijl een boost krijgt. De Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler heeft een vermogen van 65 watt, waardoor de lucht in een korte tijd kan worden gekoeld, gereinigd en bevochtigd. Het heeft ook een automatisch uitschakelsysteem dat het apparaat uitschakelt wanneer het waterpeil in de tank laag wordt. De luchtkoeler is ook gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening die meegeleverd wordt. Met deze luchtkoeler kunt u genieten van een gezond en comfortabel leven, waar u altijd in kunt ontspannen.

6. De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent Mobiele Airco

5/5

De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent mobiele airco biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. De slanke, tijdloze design past in elke ruimte en heeft een modern display. Het vermogen van de De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent maakt het mogelijk om de lucht te koelen in korte tijd, waardoor het ideaal is voor verkoeling in de zomermaanden. De airco heeft ook een sterke ontvochtigingsfunctie. Deze functie helpt om de luchtvochtigheid te verlagen in gesloten ruimtes, waardoor het comfortabeler is om in te wonen. Het apparaat is ook uitgerust met een sleep timer, timer-uit, ventilatorstand en een Turbo-modus. De Turbo-modus maakt het mogelijk om de lucht snel af te koelen. De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent heeft ook een geruisloze werking, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van verkoeling in je huis. Het apparaat heeft een energiezuinig ontwerp en is voorzien van energieklasse A, waardoor je kunt genieten van de verkoeling zonder je zorgen te maken over stijgende stroomrekeningen.

7. Hyundai stille mobiele airco met Verwarmingsfunctie en regelbare Thermostaat Airconditioning 9000BTU 2,6kW

5/5

De Hyundai stille mobiele airco met Verwarmingsfunctie en regelbare Thermostaat Airconditioning 9000BTU 2,6kW is een uitstekende optie om ervoor te zorgen dat je huis heerlijk koel en comfortabel is. Deze airconditioner heeft een koelvermogen van 9000 BTU per uur, waardoor het ideaal is voor kamers tot 15m2. Daarnaast heeft hij een regelbare thermostaat voor het gemakkelijk aanpassen van de temperatuur. De airconditioner is voorzien van een nachtstand en een timer, waarmee je kunt instellen hoe lang de airconditioning aan moet blijven. Dit model is zuinig met energie en heeft een geluisniveau dat laag genoeg is om niet te storen. Of je nu wilt ontsnappen aan de zomerhitte of lekker verwarmen, met deze Hyundai mobiele airco kom je altijd comfortabel door de verschillende seizoenen heen.

8. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco

5/5

De Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is een innovatief en betrouwbaar apparaat dat snel heerlijke verkoeling zal bieden. Deze aircooler is gebouwd met een 3-in-1 systeem dat ongetwijfeld een betere luchtkwaliteit zal bieden. Het heeft een verdampingssysteem met water dat in combinatie met de geïntegreerde ventilator een aangename luchtstroom creëert. De Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is verder uitgerust met een nachtmodus die automatisch de koeler uitschakelt als het donker wordt, en een vochtsensor die de luchtvochtigheid regelt. Het apparaat is ook voorzien van een luchtfilter dat stof, pollen en andere allergenen in de lucht filtreert. De aircooler heeft bovendien een stijlvol design met een klassieke look die zal passen in elke omgeving. De Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is een perfecte optie voor iedereen die comfort en luchtkwaliteit belangrijk vindt. Met zijn innovatieve technologie zal deze aircooler zeker de warmste dagen makkelijker maken. Bovendien is het apparaat eenvoudig te bedienen en te installeren, en heeft het een energiezuinig ontwerp dat het energieverbruik minimaliseert.

9. Honeywell MN10CESWW Airco Stil

5/5

De Honeywell MN10CESWW is ideaal voor warme dagen. Met een koelvermogen van 10.000 BTU is hij sterk genoeg om ruimtes tot 30 vierkante meter te verkoelen. De airco heeft drie functies: verkoelen, ontvochtigen en ventileren. Je kunt ermee koelen, ventileren of het luchtvochtigheidsniveau in je ruimte verlagen. Je kunt er ook voor kiezen om de airco als ventilator te gebruiken voor een heerlijke briesje in je huis. Daarnaast is de Honeywell MN10CESWW ook makkelijk in gebruik. Met de timerfunctie kun je het apparaat op afstand bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Je kunt de airco vooraf instellen om op een bepaalde tijd aan te gaan of uit te schakelen. De afstandsbediening maakt het bedienen van de airco nog gemakkelijker. Met één druk op de knop kun je de temperatuur, luchtstroom en de timer instellen. Met de Honeywell MN10CESWW ben je altijd verzekerd van een comfortabel en aangenaam klimaat.

10. Honeywell MN10CESWW Airco Stil

5/5

De Honeywell MN10CESWW is een flexibele oplossing om de temperatuur in een ruimte te verlagen tijdens warme dagen. Met een koelvermogen van 10.000 BTU is hij geschikt voor ruimtes tot ongeveer 30 vierkante meter. Met de drie verschillende functies - koelen, ontvochtigen en ventileren - is er voor elke situatie de juiste oplossing. De airco maakt gebruik van een koudemiddel dat sterk is afgestemd op de functionaliteit en energiebesparing. Je kunt er zelfs nog wat extra's mee doen, zoals het instellen van een timer en het aanpassen van de luchtstroom. Het bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen en het meegeleverde afstandsbediening geeft je de mogelijkheid om de airco vanuit je stoel te bedienen. Met het slimme ontwerp van de Honeywell MN10CESWW is de airco eenvoudig te verplaatsen, waardoor je hem nooit meer hoeft te verstoppen. Zo kun je altijd profiteren van de vele voordelen die deze mobiele airco biedt.

Veelgestelde vragen over stille mobiele airco

Voor de selectie van de top 10 beste stille mobiele airco hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, prijskaartje, kwaliteit, pluspunten en minpunten gekeken. Dit stelde ons uiteindelijk in staat om deze top 10 samen te stellen.

Ja, je kunt deze review 100% vertrouwen. Wij hebben ons onderzoek namelijk volledig onafhankelijk verricht. Het is dus niet zo dat fabrikanten of merken bij ons een hogere plek in de top 10 kunnen ‘kopen’.

Wij raden je aan om de beste stille mobiele airco altijd bij een specialist aan te schaffen. Als je één van bovenstaande varianten aan wilt schaffen, doe je dit overigens snel via één van de buttons op deze pagina.

Onze laatste woord over stille mobiele airco

We hopen dat onze lijst met de top 10 beste stille mobiele airco's je heeft geholpen je een stukje dichter bij je keuze te brengen. Denk er goed over na welke producten beter bij je passen en welke de gezochte kwaliteit en prijs hebben. Investeer in een mobiele airco die bij je past en die stil is, op jouw manier geniet je thuis van een aangename verkoeling! Als je nog steeds twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om je te helpen je keuze te maken.

Lizzy

Voor het inrichten van een woning mag je me elke nacht wakker maken. Ik vind het geweldig om met ruimte te spelen, om een eigen stijl te creëren en om een interieur een eigen identiteit te geven. Dit vind ik overigens vanaf jonge leeftijd al erg leuk, waardoor ik de nodige ervaring opgedaan heb. Deze ervaring deel ik maar al te graag met je op Wonenreviews.nl. Samen met een team van specialisten voorzie ik je van informatie over de beste woongerelateerde producten.

Hoe kies je de beste stille mobiele airco uit?

Ben je van plan om een nieuw stille mobiele airco aan te schaffen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is namelijk divers en het is geen aankoop die je dagelijks doet. Mede daarom is het verstandig om de nodige tijd te besteden aan de aankoop van je nieuwe stille mobiele airco. Hier helpen wij je dus graag een handje bij. Dat hebben we al gedaan middels bovenstaande top 10. Maar, daar blijft het niet bij. Hieronder vertellen wij je namelijk ook nog graag waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van de beste stille mobiele airco.

De eigenschappen van de stille mobiele airco

Het is allereerst belangrijk om goed naar de eigenschappen van de stille mobiele airco te kijken. De eigenschappen moeten naar je wens zijn en moeten aansluiten op jouw voorkeuren. Het lastige hierbij is dat de eigenschappen nogal uiteenlopend zijn.

Dit maakt het des te belangrijker om een goede vergelijking te maken. Let hierbij ook goed op de eigenschappen die we in bovenstaande reviews besproken hebben. Dat zijn naar onze mening de doorslaggevende eigenschappen.

De kwaliteit van de stille mobiele airco

Let goed op het prijskaartje, maar let nog beter op de kwaliteit. Als je een product voor in huis koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat is wat ons betreft alleen mogelijk als je voor kwaliteit gaat. Kies je voor één van bovenstaande 10 stille mobiele airco? Dan ben je van een prima kwaliteit verzekerd.

De pijs van de stille mobiele airco

Je hebt uiteraard ook met het prijskaartje van de stille mobiele airco te maken. Ons advies is om te durven investeren in de beste stille mobiele airco. Door net iets meer geld uit te geven, kun je kiezen voor het product dat volledig naar je wens is. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van.

Het gebruik van de stille mobiele airco

Tot slot is het advies om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Waar wil je precies je nieuwe stille mobiele airco voor gebruiken? En op welke manier wil je dit product in je woning verwerken? Dit zijn belangrijke vragen die bepalend kunnen zijn voor je uiteindelijke keuze.